$2,900 / ay

133 2nd Ave #401, Miami, FL 33132

Yatak odası
2
Banyo
1
Alan
88 m²
m² fiyatı
$33 / m²
Tip
Daire
Yapım yılı
2007
Yayında
52 gündür yayında
MLS no
A12063835

The Loft Downtown II'de yer alan geniş ve tamamen mobilyalı 2 yatak odalı, 1 banyolu rezidans, Downtown Miami'nin kalbinde ideal bir konumdadır. Bu 950 SF'lik birim, konforlu ve işlevsel bir yerleşim sunar ve 1 adet tahsisli otopark alanı içerir. Taşınmaya hazır ve restoranlara, alışverişe, eğlenceye, toplu taşımaya, Bayside'a, Kaseya Center'a, Brickell'e ve ana otoyollara elverişli bir konumdadır. Mobilyalı bir evin rahatlığının ve canlı Downtown Miami yaşam tarzının tadını çıkarın!

Bu açıklama, ilanı veren emlak ofisinin orijinal İngilizce metninden yapay zekâ ile çevrilmiştir.

Türk lirası karşılığı

Aylık kira
$2,900
Yıllık kira
$34,800

Kur: 1 USD = 48,6992 TL — TCMB 18 Eylül 2026 tarihli döviz satış kuru. TL tutarları yalnızca bilgi amaçlıdır; bankanızın uygulayacağı kur ve transfer masrafları farklı olur.

Ancara Real Estate, LLC.

İlan verileri Southeast Florida MLS (MIAMI REALTORS®) IDX beslemesinden gelir. Telif Hakkı Southeast Florida Multiple Listing Service © 2026. İlan bilgilerinin doğruluğu garanti edilmez; yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için, olası mülk alımını belirlemek amacıyla sağlanır. Başka her türlü kullanım kesinlikle yasaktır.

Bu mülkü yerinde görün

Formu doldurun, uygun gezi saatlerini aynı gün içinde iletelim. Miami’de değilseniz canlı video tur da ayarlayabiliriz.

Hesabınız kontrol ediliyor…

Yakındaki benzer ilanlar

Aynı çevrede, benzer ölçü ve fiyat aralığındaki diğer kayıtlar.

AraWhatsApp