$12,000 / ay
Coral Gables'ta kiralık misafir kulübesi olan ev, Miracle Mile'a yürüme mesafesinde. Beklenenden çok daha büyük bir yaşam alanı sunan nadir bir teklif: iki yapıda 4 yatak odası ve 3 banyo, tek bir konut olarak birlikte kiralanır. Ana evde, her odaya ışık getiren özel bir iç bahçenin etrafına sarılmış 3 yatak odası ve 2 banyo bulunmaktadır. Arkasında, tam donanımlı mutfak ve kendi çamaşırhanesi olan geniş 1 yatak odalı bir kulübe, misafirler, geniş aile, bir dadı süiti veya sessiz bir ev ofisi için gerçek bağımsızlık sunar. Olgun peyzaj ve gerçek mahremiyet, ancak Miracle Mile, Giralda Plaza ve Coral Gables şehir merkezindeki restoranlara, butiklere ve kafelere sadece birkaç adım uzaklıkta. Merrick Park, Biltmore, Brickell ve MIA'ya dakikalar içinde.
Bu açıklama, ilanı veren emlak ofisinin orijinal İngilizce metninden yapay zekâ ile çevrilmiştir.
Kur: 1 USD = 48,8377 TL — TCMB 23 Eylül 2026 tarihli döviz satış kuru. TL tutarları yalnızca bilgi amaçlıdır; bankanızın uygulayacağı kur ve transfer masrafları farklı olur.
Coldwell Banker Realty
İlan verileri Southeast Florida MLS (MIAMI REALTORS®) IDX beslemesinden gelir. Telif Hakkı Southeast Florida Multiple Listing Service © 2026. İlan bilgilerinin doğruluğu garanti edilmez; yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için, olası mülk alımını belirlemek amacıyla sağlanır. Başka her türlü kullanım kesinlikle yasaktır.
Formu doldurun, uygun gezi saatlerini aynı gün içinde iletelim. Miami’de değilseniz canlı video tur da ayarlayabiliriz.
Hesabınız kontrol ediliyor…
Aynı çevrede, benzer ölçü ve fiyat aralığındaki diğer kayıtlar.

$14,000 / ay — 519 Alhambra Cir, Coral Gables, FL 33134 ilan detayı
4 yatak · 5 banyo · 344 m²
519 Alhambra Cir, Coral Gables, FL 33134
Avanti Way Brickell

$15,000 / ay — 519 Alhambra Cir, Coral Gables, FL 33134 ilan detayı
4 yatak · 5 banyo · 344 m²
519 Alhambra Cir, Coral Gables, FL 33134
Avanti Way Brickell